• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Nissekorpset spiller på Madla Amfi
    - Julekonsert i Madlamark kirke
    - Førjulskonsert på Madla Amfi
    - Konsert på julemarkedet til Gosen skole
    - Kransekakedugnad høst 2016
    - Generalprøve for Stavanger Open
    - Seminar 4 - 6 november
    - Aspirantene starter med med fellesøvelse
    - Vel gjennomført loppemarked
    - Åpning av 150 års jubileet til Byparken
    - Tur nr.3 i korpspåfriluftstur gikk i dag til Ullandhaugtårnet.
    - Oppstartsseminar - høsten 2016
    - Korpstur til «Festival Tropical» i Almuñécar
    - Ut på tur til Håhammaren
    - Avslutningskonset Våren 2016
    - Ut på tur til Speidermarka
    - Aspirantopptaket 2016
    - Tildelt 25000 kroner til instrumenter fra SR-Bank
    - 17. Mai 2016
    - Kransekaker til 17. mai, 2016
    - Prøvemarsjering og Reportasje på NRK Rogaland før 17. mai
    - Flaskepant Dugnad
    - Første mai 2016
    - Bowling
    - RM Seminar 2016
    - Medaljeballet 2016
    - Varetelling på Madla Handelslag 3. januar 2016
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Madlamark Skolekorps


Generalprøve for Stavanger Open
Sunde Skolekorps
 
Sunde Skolekorps
 
Hafrsfjord Skolekorps
 
Hafrsfjord Skolekorps
 
Madlamark Skolekorps
 
Madlamark Skolekorps
 

Generalprøve før Stavanger Open - korpsene i bydelene har nok en gang stelt til en heidundrende konsert. Denne gangen på Gosen Skole. Hafrsfjord, Sunde og Madlamark skolekorps fremførte programmene dine for et entusiastisk publikum. Som fellesnevner kan en vel si at de på en måte er ute å reiser. Helt sikkert er det at dette har de jobbet godt entusiastisk med. Det var moro å være til stede.

Skolekorpsene i bydelen møttes på Gosen Skole for en gjennomkjøring av programmene for Stavanger Open.  Stavanger Open er jo en showkonkurranse, og det var virkelig show over de fremføringen vi fikk se i Gymsalen på Gosen Skole.  Både Sunde og Hafrsfjord er skolekorps med brass besetning mens Madlamark er janitsjar. Det var et stort publikum og på Gosen er det jo en stor gymsal så alle fikk plass.  Det var også kafeteria med pølsen, saft, kaffi og kaker, og her var det god gjeng som solgte oss veldig gode kaker, og middag i form av pølser med brød.  Pausene mellom korpsene ble godt utnyttet til å få seg noe å spise.

Hafrsfjord skolekorps var først ute.  De hadde tatt seg en tur i jungelen, eller de hadde vel egentlig tatt jungelen med til Gosen.  Her var det massevis av apekatter som myldret inn på scenen fra alle kanter.  Å si scenen, er å ta litt i da den på Gosen også er litt liten for et korps som skal spille og lage spillopper.  Så de var nede foran publikum.  I alle tilfelle skulle det vise seg at apekattene faktisk kunne spille musikk.  Trommene dundret og blåserne gjallet, og jammen kom det en gjeng med elefanter som blåste i snablene sine.  Det var et flott program og det ble avsluttet til trampeklapp av publikum.

Så ble det litt tid til saft og kake før neste korps skulle i ilden.

Det var Sunde Skolekorps.  De hadde mistet juniordirigenten sin og måtte hente inn agenter og detektiver fra hele verden for å hjelpe til med å finne han.  Musikalsk var de da innom inspektør Gadget, Spion Vs Spion, James Bond, Ethan Hunt og  Austin Powers. Men det så ut som om det var korpset egne juniorer som fant dirigenten sin – han hadde blitt tatt til fange av Tasta som frykter at Sunde skal puste de i nakken.  Men han dukket opp mellom stolradene og juniorene kunne da være med på innspurten av programmet.  Igjen en flott forestilling og trampeklapp fra publikum.

Så ble det litt tid til saft og kake før neste korps skulle i ilden.

Siste korps ute, var Madlamark på hjemmebane.  Madlamark dro ut på tur.  Det har de jo vært flere ganger allerede i år, både på korpstur og i nærområdet, så dette er noe de er vant til.  De startet i Norge, bunad og baryton solo, før turen gikk til Østerrike og tur i konsertsalene.  Så stod Argentina for tur.  Her fikk vi en flott saksofonoppvisning av en elegant dame.  Dirigintflygeren tok oss så til arabiens riker.  Her ble vi møtt av en dame på klarinett som hentet ut av soukene i Midtøsten.  Vi savnet nok en levende oppvisning av magedansen som kom frem på lerretet, men det kan vi oppfordre til til neste gang. Om korpset he har lagt opplegget for neste års (eller jubileumsårets) korpstur vites ikke i skrivende stund, men det kan vel være å legge listen litt for høyt.  I alle fall var det igjen en flott konsert som ble avsluttet med trampeklapp.

Så fikk dirigentene sjokolade, av damen i bunad.  De hadde jo ikke fått tid til å kjøpe seg kake.

Takk for en flott konsertopplevelse, og som det ble nevnt – dette har vi gjort en gang før, da er det blitt tradisjon, og vi gjør det mer enn gjerne igjen.  Takk for besøket fra Sunde og Hafrsfjord, det er veldig mor at vi kan få anledning til å høre på og ikke minst se hverandre.