• Sponsor og støtte    • Hvem er vi?    • Dirigenter/instruktører    • Aktiviteter    • Organisasjon    • Artikler    • Info til medlemmer    • Konkurranser      • Forside  

 

 

   Artikler
    - Nissekorpset spiller på Madla Amfi
    - Julekonsert i Madlamark kirke
    - Førjulskonsert på Madla Amfi
    - Konsert på julemarkedet til Gosen skole
    - Kransekakedugnad høst 2016
    - Generalprøve for Stavanger Open
    - Seminar 4 - 6 november
    - Aspirantene starter med med fellesøvelse
    - Vel gjennomført loppemarked
    - Åpning av 150 års jubileet til Byparken
    - Tur nr.3 i korpspåfriluftstur gikk i dag til Ullandhaugtårnet.
    - Oppstartsseminar - høsten 2016
    - Korpstur til «Festival Tropical» i Almuñécar
    - Ut på tur til Håhammaren
    - Avslutningskonset Våren 2016
    - Ut på tur til Speidermarka
    - Aspirantopptaket 2016
    - Tildelt 25000 kroner til instrumenter fra SR-Bank
    - 17. Mai 2016
    - Kransekaker til 17. mai, 2016
    - Prøvemarsjering og Reportasje på NRK Rogaland før 17. mai
    - Flaskepant Dugnad
    - Første mai 2016
    - Bowling
    - RM Seminar 2016
    - Medaljeballet 2016
    - Varetelling på Madla Handelslag 3. januar 2016
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 

 Seminardeltagerne samlet - junior og hovedkorps


Oppstartsseminar - høsten 2016
Hilse instruerer juniorkorpset
 
Hilse instruerer juniorkorpset
 
Deler av styret
 
Deler av styret
 
Kim og Vidar
 
Kim og Vidar
 

Da er korpsåret godt i gang igjen, og i helgen (26. Til 28. august) var det oppstartsseminar. Hovedkorpset fra fredag mens juniorkorpset starter lørdag formiddag. Beste seminar noensinne, ble det påstått. I alle fall var hentekonserten flott både for juniorer og hovedkorps - det lover godt.

Velkommen til nytt semester, og nytt korpsår.  Vi så til sommeren at flere av musikantene i hovedkorpset gikk av for alder - men da kommer det jo nye krefter til fra juniorkorpset.  I tillegg så er juniorkorpset karftig styrket med de som i fjor var aspiranter.  Det blir nok et godt år, med mange nye (og gode) krefter.  Vi har også fått ny dirigent, Kim, da Martin valgte å flytte hjem til Bergen. 

Oppstartseminaret ble avholdt på hjemmebane, på Gosen skole.  Det kan se ut som om vi har funnet ut hvordan vi kan få av lysene, for det var i alle fall mørkt om natten, og lite nattravner ute og gikk i korridorene.  Energien gikk til øving og sosialt samvær. 

Det er ettehvert blitt normalen at vi starter seminaret på fredag med kun hovedkorpset, så kommer junirokorpset med oppstart på lørdag morgen.  I år var det også ekstra mange som var på seminar for første gang, og da holder det sikkert med en natt overnatting - selv om det ikke er så langt hjemmefra.​

Det har vært øving kun en uke før seminaret, og for hovedkorpset er det allerede fokus mot Stavanger Open.  Og hvilket fokus det har vært.  Musikken som ble framført på hentekonserten hadde allerde et godt og høyt nivå - sier vi som ikke har noe særlig greie på musikk, og i tillegg er nokså subjektive.  Men også drigent og andre med litt peiling var stort sett enige, og Vidar mente at sminaret var det beste han hadde vært på i de 13 årene han har jobbet med korspet vårt.  Så, da gikk det vel greit.  Og juniorene - hva kan en si - igjen er det utrolig hvor mye de får med seg på en slik helg.  Dette lover veldig godt for korpset i framtiden.

Takk til musikantene som har stått på i hele helgen (noen har trommet seg gjennom helgen når det ikke var andre instrument å spille på), og til de som har stilt opp av foresatte, og ikke minst arrangementskommiteen.

Gregar